Huidanalyse

Mannen behandelingen

Love Your Skin behandeling

Tegenwoordig vinden ook steeds meer mannen de weg naar het instituut. Ze willen niet alleen verzorgd voor de dag komen maar ook een oplossing voor hun huidprobleem, veroorzaakt door het gebruik van bijna geen of niet aangepaste producten. Wil jij je huid graag laten verzorgen, maar weet je niet zo goed welke behandeling je moet kiezen en ben je nog niet eerder voor een gezichtsbehandeling bij ons geweest? Kom dan langs voor een Love your Skin behandeling. Tijdens de Love your Skin behandeling:

  • nemen we uitgebreid te tijd om naar jouw huid en wensen te kijken met het huidanalyse apparaat Observ 520x.
  • Krijg je een intakegesprek
  • Een gezichtsbehandeling op jouw huidtype aangepast een passend advies voor thuis zodat je weet hoe je ook daar je huid het beste kunt verzorgen.

Heb je na je behandeling nog vragen? Ook dan kun je ons altijd bereiken. Keuze uit 2 behandelingen €99 en €120

Huidanalyse

Bij een volgende behandeling wordt er naargelang uw huidconditie op dat moment gekozen voor één van onderstaande behandelingen.

Bij elke behandeling wordt er gestart met lichtjes bijwerken van de wenkbrauwen,gevolgd door een dieptereiniging, zachte aangepaste exfoliatie en worden onzuiverheden verwijderd.

Er wordt aangeraden om uw huid ook thuis te verzorgen met onze geadviseerde producten om het resultaat te behouden. Kom je regelmatig langs voor een behandeling om de 4 tot 6 weken en je verzorgt thuis je gelaat … dan ga je echt aan huidverbetering werken! Ik help je graag om het gewenste resultaat te bekomen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?