ENVIRON VITAMINE-A

Merken

Samen met andere vitamines en anti-oxidanten vormen zij de basis van de verzorgingsproducten van Environ. Voor kinderen,vrouwen en mannen is vitamine A onmisbaar voor een gezonde huid en dit op elke leeftijd. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren (vervuiling, stralingen, roken enz.) en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hoge dosissen vtamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond sterk en soepel.

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan verkrijgen?

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de huidwerking optimaal is. Als je smeert, verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende?

Klassieke, vettere crรจmes maken de huid lui. De huideigen ingrediรซnten in Environ producten stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een Healthy Skin & Happy Me!

SWISS label

De Youth EssentiA en Skin EssentiA Serums zijn geaccrediteerd door het Swiss Vitamin Institute. Dit onafhankelijk labo controleert of de geteste producten de aangegeven dosering vitaminen bevatten. Dit garandeert de actieve werkzaamheid zoals gespecificeerd door Environ. Hierdoor is de consument zeker van een kwalitatief hoogwaardig product met de genoemde doseringen actieve vitaminen, dat de belofte van concrete resultaten kan waarmaken. De producten worden jaarlijks getest om dit prestigieuze certificaat van goedkeuring te verkrijgen en te verzekeren dat de hoogste normen worden gehandhaafd.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?