Suikerontharing

Andere behandelingen

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat. Een suikerbehandeling doet echter meer dan ontharen alleen: ze zorgt ook voor een natuurlijke peeling van de huid. Daarenboven maakt suiker de huid zacht, waardoor er geen beschadigingen of allergische reacties optreden. Bijgevolg is deze methode geschikt voor alle huid- en haartypen. Ideaal voor de fijne donshaartjes in het gelaat of stuggere haren op de kin, oksels of bikini. Dankzij onze speciale producten voor na de ontharing nooit geen irritatie.

Onze deodorant en onze sweet s.o.s. zonder aluminiumzouten, parfum en chemische bestanddelen mogen direct na de ontharing aangebracht worden en zorgen voor een kalmerend, zijdezacht gevoel. Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei. De haren komen elke keer dunner terug. Na slechts enkele behandelingen is er duidelijk verschil merkbaar met harsen. Ben je gewend om regelmatig te scheren en is het moeilijk om dit 4 weken te laten? Start dan in de herfst/winter periode en kom de eerste 3 tot 4 behandelingen maandelijks langs zodat je in de zomer al merkelijk minder ontharing hebt.

Tips:

  • vermijd zweten ( sporten, sauna) tot 24 u na de suikerontharing
  • Breng geen hydraterende producten aan 24 u voor de suikerontharing
  • Scrub nooit voor je suikerontharing afspraak

Gelaat

Lichaam

Voor de mannen

Huidverbeteringsinstituut & HuidExpert Sandra Kirsch uit Geetbets ontving op zondag 15 mei 2022 een “100% suikersalon-award” uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van Dré Cosmetics.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?