Merken

Producten

Als professional in huidverbetering heb ik alle kennis in huis om u te begeleiden in uw parcours naar een mooie, gezonde huid. Ik kan u helpen met 4 belangrijke stappen die belangrijk zijn om het beste voor uw huid te bekomen.

1. De huid voeden van binnenuit met de huidsupplementen van ADVANCED NUTRITION PROGRAMME.

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Voed je huid dan ook van binnenuit met de juiste vitaminen en voedingstoffen. De produkten van Advanced Nutrition Programme zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en resultaten van je Environ-huidverzorging aanzienlijk versterken.

2. De huid versterken van buitenuit met de producten van ENVIRON VITAMINE A is belangrijk voor het ontwikkelen en behouden van een gezonde huid.

Samen met andere vitamines en anti-oxidanten vormen zij de basis van de verzorgingsproducten van Environ. Voor kinderen,vrouwen en mannen is vitamine A onmisbaar voor een gezonde huid en dit op elke leeftijd. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren (vervuiling, stralingen, roken enz.) en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan hoge dosissen vtamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft die gezond sterk en soepel.

3. De huid afwerken met de 100% minerale make-up van Jane Iredale

Make-up is een belangrijk onderdeel voor een natuurlijk stralend voorkomen. De essentie van Jane Iredale zit in de bijzondere samenstelling van de producten: minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, die tegelijk je huid verzorgen en de werking van je huidverzorgingsproducten en –behandelingen verhogen. Zo blijf jij alle dagen stralen.

4. “This is us” verzorgingsproducten voor de handen, het lichaam en zonneproducten.

Deze zijn ontworpen door 2 vrouwelijke onderneemsters om professionele schoonheidsspecialisten kwaliteitsvolle producten aan te bieden voor gebruik en verkoop in het instituut. In het gamma van This is us zijn superleuke cadeautjes voor elke gelegenheid … iets tof dat iedereen echt kan gebruiken? De geur is onweerstaanbaar en op basis van jasmijn en roze peper waar iedereen voor smelt. We hebben dan ook gekozen voor een verzorgende lijn met hoogwaardige actieve bestanddelen die ook echt werken.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?