Kruidenstempelmassage

Andere behandelingen

PERMANENT CONTOUR KRUIDENSTEMPELMASSAGE

Permanent Contour® staat voor een moderne kruiden- en stoommassage voor lichaam en gelaat . Puur natuurlijke kruiden en bloemen worden voortdurend gestoomd bij een constante temperatuur in combinatie met een heerlijke manuele massage. Een permanent, gestoomde kruidenstempel garandeert een maximale werking van de actieve bestanddelen van de kruiden tot diep in de huid. De kruiden, gebruikt in deze stempels, worden net voor bloeitijd geoogst, zodat zij hun volle aroma en werking behouden. Permanent Contour® is een geregistreerd en gepattenteerd handelsmerk, die enkel na opleiding kan uitgevoerd worden. 

Kruidenstempel gelaat

Deze gelaatsverzorging is pure verwennerij en totale ontspanning door het gebruik van de heerlijk geurende Kurland producten. We beginnen met een milde reiniging, gevolgd door een manuele massage  met een voedende, herstellende geitenbotercrème. Daarna volgt de unieke massage met verwarmde, gestoomde kruidenstempels die een constante behandeltemperatuur van 52°C hebben. Hierdoor worden de actieve ingrediënten van de kruidenstempels in de diepere huidlagen gedrongen.

Dan wordt er een aangepast, revitaliserend serum aangebracht met daarover een groen alginaatmasker. Dan wordt er een Chinese drukpuntmassage van gelaat en hoofdhuid toegepast terwijl het masker zijn werking doet. Een onvergetelijke ervaring met onmiddellijk resultaat.

07DCAB5E-8A7D-420D-B571-F4AD3F8575AF.jpeg

Kruidenstempel lichaam

De Permanent Contour®  behandeling maakt onderliggende blokkades vrij, vermindert spierspanningen en laat de energie in het lichaam weer stromen .

De behandeling start met warme, gearomatiseerde kompressen gevolgd door een manuele massage met verwarmde kruidenolie, daarna volgt de kruidenstempelmassage met in de ene hand de gestoomde kruidenstempel en met de andere wordt manueel mee gemasseerd . De behandeling wordt eveneens afgesloten met warme, gearomatiseerde kompressen .

Geniet van heerlijk geurende, permanent gestoomde kruiden bij een temperatuur van 58°C die uw lichaam en geest terug in evenwicht brengen .

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?