CooLifting

Huidverbetering
"Uw gezicht verandert in 5 minuten"

Wat is CooLifting?

De CooLifting beautygun is een intense anti-agingbehandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsbehandeling gebruikt kan worden. De Coolifting zorgt voor een intense huidverjonging, lift je huid en stelt de nood aan een facelift voor jaren uit. Deze korte, krachtige behandeling is de snelste en meest spectaculaire van het moment, die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.

Hoe werkt het?

Eerst wordt de huid gereinigd met een zachte mousse en volgt er een enzymatische peeling.

Daarna “schiet” de CooLifting beautygun onder hoge druk een krachtige koude CO² straal van een zeer lage temperatuur (-20°C) op de huid van het gelaat en hals.

Die straal wordt gecombineerd met een hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen zoals hyaluronzuur, peptiden en gehydroliseerde tarweproteinen.

Dit zorgt voor een diepe hydratatie, de fribolasten (collageenfabriekje)  worden geactiveerd om nieuw collageen aan te maken.

De behandeling geeft onmiddellijk een liftend effect: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Zichtbare resultaten na slechts 1 sessie. Een behandeling duurt ongeveer 20 tot 30′.

Vanaf 4 beurten treed echt huidverbetering op.

Eerst wordt de huid gereinigd met een zachte mousse en dan volgt er een enzymatische peeling. Daarna “schiet” de Coolifting beautygun onder hoge druk een krachtige koude Co2 straal van een zeer lage temperatuur(-20°) op de huid van gelaat en hals. Die straal wordt gecombineerd met een hoge concentratie aan gatomiseerde actieve stoffen zaols hyaluronzuur, peptiden en gehydroliseerde tarweproteinen. Dit zorgt voor een diepe hydratatie, de fibrolasten (collageenfabriekje) worden geaciveerd om nieuw collageen aan te maken.

De behandeling geeft onmiddellijk een liftend effect: de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veiligZichtbare resultaten na slechts 1 sessie. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Vanaf 4 beurten treedt er echt huidverbetering op.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Een totale anti-aging kuur met de Coolifting beautygun bestaat uit 8 behandelingen verspreid over 8 weken om je collageenaanmaak intensief te stimuleren. Wil je sneller resultaat kom dan 2 keer per week langs gedurende 4 weken.

Op langere termijn worden de beste resultaten behaald als je iedere 4 tot 6 weken voor een onderhoudsbehandeling langskomt.

Waarom meerdere behandelingen?

Na elke behandeling worden er door de fibrolasten nieuw collageen aangemaakt en worden deze terug actief zoals 10 jaar geleden.

Door een kuur toe te passen gedurende 4 tot 8 weken wordt deze piek van collageenaanmaak aangehouden en wordt er steeds nieuw collageen aangemaakt.

De onderhoudsbehandeling om de 4 tot 6 weken zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt.

De fibrolasten worden na verloop van tijd weer minder of inactief met als gevolg huidveroudering …het blijft dus zeker belangrijk om na een kuur de fibrolasten steeds weer te stimuleren om meer collageen aan te maken en om huidveroudering te stoppen.

Jouw huid heeft als het ware dat extra zetje nodig om er jong en fris blijven uit te zien.

Prijzen

Extra Beauty Tip 

Heb je een last minute feestje, weinig tijd en heeft je huid een opkikkertje nodig dan is een éénmalige behandeling ideaal.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?