Mannen behandeling

Behandelingen

Love Your Skin behandeling

Tegenwoordig vinden ook steeds meer mannen de weg naar het instituut. Ze willen niet alleen verzorgd voor de dag komen maar ook een oplossing voor hun huidprobleem, veroorzaakt door het gebruik van bijna geen of niet aangepaste producten. Wil jij je huid graag laten verzorgen, maar weet je niet zo goed welke behandeling je moet kiezen en ben je nog niet eerder voor een gezichtsbehandeling bij ons geweest? Kom dan langs voor een Love your Skin behandeling. Tijdens de Love your Skin behandeling:

  • nemen we uitgebreid te tijd om naar jouw huid en wensen te kijken met het huidanalyse apparaat Observ 520x.
  • Krijg je een intakegesprek
  • Een gezichtsbehandeling op jouw huidtype aangepast een passend advies voor thuis zodat je weet hoe je ook daar je huid het beste kunt verzorgen.

Heb je na je behandeling nog vragen? Ook dan kun je ons altijd bereiken. Keuze uit 2 behandelingen €99 en €120

Huidanalyse

Bij een volgende behandeling wordt er naargelang uw huidconditie op dat moment gekozen voor één van onderstaande behandelingen.

Comfort calm

Heb je last hebt van gevoelige, geïrriteerde schilferige huid met rode vlekjes en roodheid na het scheren?
Dan gaat de combinatie van krachtige ingrediënten de huid kalmeren en herstellen. Hierdoor zal uw huid er minder dof uitzien, zachter aanvoelen en een gezondere uitstraling hebben.
Vanaf €99 -€129

Deep Cleansing

Heb je last van puistjes, onzuiverheden, grovere poriën, glimmende huid en ingegroeide baardharen? Dan is deze behandeling met exfoliërende peeling en krachtige vitaminecocktail geschikt voor jou. Hierdoor zal uw huid er fris en zuiver uitzien met een mooie glow.
€99-€129

Youth Renew

Heb je last van fijne lijntjes, schade door de zon en begint je huid te verslappen? Deze gelaatsbehandeling boordevol peptiden en vitaminen helpt om deze symptomen te verzachten. Het resultaat is een jeugdigere uitstraling.

€99- €129

Vitamin touch

Een manuele behandeling wanneer je niet in aanmerking komt voor electro-sonic behandelingen. Deze ontspannen behandeling met essentiële vitaminen gaat de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maken.

€70-€90

Coolifting

Wil je een snelle behandeling met direct resultaat? Dan is Coolifting iets voor jou.

Coolifting is de snelste en meest spectaculaire behandeling die effectief de strijd aangaat met de gevolgen van het ouder worden.
Het Coolifting pistool brengt onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen.
Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen. De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

Bij deze behandeling hoort een reiniging, enzymatische peeling, Coolifting en bijwerken wenkbrauwen. Heb je veel last van onzuiverheden of een geïrriteerde huid kies dan voor één van de andere behandelingen.
€85 per behandeling
€600 voor een kuur van 8 behandelingen ( 2 x per week gedurende een maand of wekelijks gedurende 2 maanden)

Onderhoudsbehandeling om de 4 weken €75

Bij elke behandeling wordt er gestart met lichtjes bijwerken van de wenkbrauwen,gevolgd door een dieptereiniging, zachte aangepaste exfoliatie en worden onzuiverheden verwijderd.

Er wordt aangeraden om uw huid ook thuis te verzorgen met onze geadviseerde producten om het resultaat te behouden. Kom je regelmatig langs voor een behandeling om de 4 tot 6 weken en je verzorgt thuis je gelaat … dan ga je echt aan huidverbetering werken! Ik help je graag om het gewenste resultaat te bekomen.

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?