Over mij

Welkom in mijn vernieuwde  instituut waar huidverbetering, persoonlijk huid- en make-up advies en een goed gevoel samengaan en dit zowel voor vrouwen, mannen als voor jongeren. Het  is gelegen in mijn geboorteplaats nl. het rustig, landelijk dorpje Geetbets, juist op de grens van Limburg en Vlaams-Brabant. Hou je van rust en wil je het drukke verkeer en parkeerproblemen vermijden dan ben je aan het juiste adres. Aan de overkant van mijn instituut is een grote, gratis parking beschikbaar. Doordat ik alleen werk, word je altijd door mij ontvangen, behandeld en opgevolgd en dit in een gezellige, ontspannen en huiselijke sfeer. Ik hou steeds voldoende tijd vrij voor elke klant, zodat ik je rustig kan ontvangen en we samen jouw wensen kunnen bespreken vooraleer je behandeling start. Elke behandeling wordt ook afgesloten met de minerale sunprotection van jane iredale en indien gewenst wordt er een lichte dag make-up of foundationtest uitgevoerd.

Is het je allereerste bezoek en wil je echt weten hoe het met je huid gesteld is ,wil je opgevolgd worden en de bekomen resultaten kunnen waarnemen? Dan  kies je best voor een huidanalyse incl.verzorging met de Observ 520.  Dankzij deze allernieuwste huidanalyse kunnen wij eventuele diepere onderliggende huidproblemen (die nog niet zichtbaar zijn met het blote oog) waarnemen, vastleggen op foto en preventief behandelen. Dit kan gebeuren door de huid enerzijds van binnenuit te voeden met de ANP huidsupplementen en anderzijds door de huid van buitenuit te versterken en te beschermen met de vitamines en anti-oxidanten die in de huidverzorgingsproducten van Environ aanwezig zijn.  Als laatste maken we gebruik van de 100% natuurlijke mineralen make-up van Jane Iredale, die de huid gaan egaliseren zonder de huid te verstoppen en te irriteren. Na 3 tot 6 maanden nemen we terug foto’s en kunnen we zien hoe je huid evolueert en hoe we eventueel kunnen bijsturen.

Mijn instituut is opgericht in 1994 en sinds 2016 omgebouwd tot huidverbeteringsinstituut. Het behalen van het HuidExpert label in 2017 sluit hier perfect op aan. Een HuidExpert is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die opgeleid is om op een hoger niveau te werken. Een HuidExpert is de stap tussen de dermatoloog en het schoonheidssalon. Zij kan vele kleine huidproblemen vrijwel eenvoudig oplossen, zodat je geen maanden dient te wachten op een afspraak bij de dermatoloog. Denk maar aan puistjes, gerstekorrels, droge vlekjes, huidvlekjes…Indien nodig wordt er doorverwezen naar de dermatoloog.

Finaliste 100-DAGEN-HUIDdaging

In 2018 haalde ik het diploma voor Dermatologie voor schoonheidspecialisten en in 2019 was ik 1 van de 5 finalisten die de 100-dagen-huidaging wonnen. Deze was georganiseerd door de firma The Happy Skin en de bedoeling was om op 100 dagen de huidverbetering van een nieuwe klant te laten zien met voor & na foto’s.  Dit door het gebruik van een combinatie van de huidsupplementen van ANP, de cosmeceutical producten van Environ en de minerale make-up van jane iredale.

Ik ben blij met deze prijs en met het resultaat dat ik verkregen heb bij mijn klant door het gebruik van mijn instituutmerken! Graag verwelkom ik u in mijn instituut waar ik u persoonlijk ontvang om te komen ontspannen in een rustige omgeving waar uw huid verbeterd wordt terwijl u geniet. Totaalbeleving heeft prioriteit in mijn instituut!

Verzorgde groetjes Sandra

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?