Laserontharing

Andere behandelingen
DEFINITIEVE ONTHARING MET DE LIGHTSHEER DESIRE LASER

Voor definitieve laserontharing werken we samen met het team van Laserkabinet. De zaakvoerster Greet en alle leden van haar team zijn medisch geschoolde verpleegkundigen en gespecialiseerd in permanente ontharing.

Wil je meer info? Maak dan een afspraak voor een gratis intake gesprek. Je krijgt duidelijke informatie omtrent het aantal sessies en waarop te letten tussen de ontharingssessies door.

Hoe verloopt de behandeling?

Voor de behandeling gaat onze laserspecialiste u alle belangrijke informatie grondig uitleggen. Wij laseren in alle discretie en respecteren hierbij uiteraard uw privacy. Op het te laseren lichaamsdeel brengen we vooraf een coolgel aan. De huid wordt best door U zelf thuis grondig geschoren de dag voordien of juist voor de behandeling. De laser zal afhankelijk van uw haar/huidskleur worden ingesteld. De gekoelde lasertip zal op de huid worden geplaatst. Het laserlicht vanuit de diode doet zijn werking om het haarzakje definitief te verwijderen. Dit voelt aan alsof er kleine prikjes gegeven worden.

Er zal een koelcompres op de behandelde oppervlakte worden gelegd na de laserbehandeling omdat de laserbehandeling ondanks de koeling van de lasertip toch wel wat warmte afgeeft aan de huid. Als laatste zal er Flamigel aangebracht worden om te huid te verzachten.

Belangrijk om te weten vooraf!

Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens het gans de behandelingsproject. Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones. Producten voor na de ontharing zijn verkrijgbaar in het instituut.

Wat als uw haren niet donker van kleur zijn?

Heeft u grijze, witte of rode haren en wilt u ook graag permanente ontharing?

  • Dan kan je opteren voor suikerontharing, dat door mezelf in het instituut wordt uitgevoerd. Suikerontharing is een 100% natuurlijke ontharing waarbij gebruik gemaakt wordt van een pasta die bestaat uit alleen pure producten met verzorgende en hydraterende bestanddelen.
  • Deze wordt verwarmd op kamertemperatuur, hecht zich alleen aan de haren en wordt in de richting van de haargroei afgetrokken waardoor dit een zeer huidvriendelijke en minder pijnlijke manier van ontharen is t.o.v. de klassieke wax.
  • Belangrijk hierbij is dat er niet geschoren of geepileerd wordt tussen de behandelingen in. Door suikerontharing komen de haartjes minder en zachter terug en met een smallere punt i.p.v. een dikke stoppel. Scheer je tussen de behandelingen in dan krijgen de haartjes geen smallere punt.
  • Elektrolyse biedt de oplossing! In tegenstelling tot LightSheer lasertoestel maken we hierbij gebruik van elektrische epilatie. Een gewoon lasertoestel maakt immers gebruik van melanine, oftewel het pigment in het haar, om de haarwortel te vernietigen. Bij rood, grijs en wit haar is er heel weinig pigment aanwezig waardoor deze behandeling niet aanslaat. Bij elektrische epilatie wordt er gebruik gemaakt van gelijkstroom. Door de elektrische impuls ontstaat er een bijtende reactie in het haarzakje, waarna deze vernietigd wordt.

Maak een afspraak voor een gratis intake en wij geven meer info over welke behandeling voor jou van toepassing is.

Prijzen voor vrouwen

Prijzen voor mannen

Laserontharing 2
Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?