Huidbehandelingen Environ

Huidverbetering

Environ electro-sonic Essential behandelingen

Waarom electro-sonic gelaatsbehandelingen?

Environ electro-sonic ESSENTIAL  gelaatsbehandelingen gaan je huid een maximum aan voedende, anti-rimpel ingredienten bieden en houden je huid  langer gezond en stralend  met prachtige resultaten die gezien mogen worden. Onze huid wordt voortdurend blootgesteld aan externe factoren zoals stralingen van de zon, blauw licht, luchtvervuiling, roken enz. Hierdoor wordt de vitamine A die in onze huid aanwezig is afgebroken met huidproblemen en/of huidveroudering tot gevolg. Deze tekorten gaan wij terug aanvullen met enerzijds om de 4-6 weken een diepgaande behandeling in het instituut te laten uitvoeren en anderzijds  door de serums van Environ dagelijks thuis te gebruiken ( rekening houdend met jouw verwachtingen, wensen en budget).

Deze combinatie geeft fantastische resultaten!

Hoe werken electro-sonic gelaatsbehandelingen?

De meest doeltreffende doseringen van vitamine Aen C, anti-oxidanten en pepetiden worden met behulp van geluidsgolven kleine elektrische impulsen in de onderste huidlagen gebracht. Op deze manier wordt de hydratatie verhoogd, de huidtextuur verfijnt, de teint geëgaliseerd en de collageenproductie gestimuleerd waardoor lijntjes verzachten en de huid strakker wordt .

Het Environ Ionzyme DF apparaat is speciaal ontworpen voor het verbeteren van de opname van de hoge dosissen vitaminen die de Environ serums bevatten. Die opnamemogelijkheid is cruciaal voor huidverbetering.  Samen bespreken we welke essential gelaatsbehandeling voor jouw huid het best geschikt is rekening houdend met uw huidige huidconditie, tijd en budget.

Environ electro-sonic Focus-On behandelingen

Speciaal ontwikkeld om specifieke zones te behandelen met de revolutionaire dual electro-sonic DF-technologie van Environ, die ervoor zorgt dat jouw belangrijkste huidcondities onmiddellijk worden aangepakt.
Perfect voor wanneer je niet veel tijd hebt.

Een unieke peptidenmix die het aanzien van kraaienpootjes en fronslijnen op het voorhoofd vermindert zodat je huid er jeugdiger uitziet.

Aparte behandeling 30’ €50 
kuur van 6 behandelingen €285

Combineert onze krachtige peptidencomplexen met Hyaluronzuur en zorgt ervoor dat de oogcontour er stralend, gehydrateerd en jeugdig uitziet.

Aparte behandeling 30’ €50 
kuur van 6 behandelingen €285

De innovatieve, intensieve en niet-invasieve behandeling is ontwikkeld om rimpels in het gelaat glad te strijken en de huid er weer jeugdig en vol uit te laten zien.

Aparte behandeling 30’ €50 
kuur van 6 behandelingen €285

Een intensieve combinatie van de drie technologieën van Environ: Dual ELECTRO-SONIC, COOL PEEL en MICRO NEEDLING verbeteren hetaanzien van zachte littekens en zorgen voor een zachtere, gladdere huidtextuur.

Aparte behandeling 30’ €50 
kuur van 6 behandelingen €285

De krachtige combinatie van vitamine A, C en alfahydroxyzuren (AHA) is een unieke aanpak om het aanzien van pigmentvlekken te verhelderen zodat de teint egaler en helderder wordt.

Aparte behandeling 30’ €50 
kuur van 6 behandelingen €285

Deze krachtige, modellerende behandeling maakt komaf met de “sinaasappelhuid”.
De doeltreffende combinatie van actieve ingrediënten en onze dual electro-sonic DF-technologie helpt
de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer gladder, soepeler en strakker blijft.
Deze behandeling kan ook het aanzien van een ongewenste dubbele kin verbeteren.

Aparte behandeling 30’ €50 
kuur van 6 behandelingen €285

Environ Cool Peel Behandeling

Environ Cool Peel Systeem

Environ Cool Peel is een veilig peelingsysteem van herhaalde milde peelings in kuurvorm.

 • Deze  kan éénmalig toegepast worden maar ideaal is in kuur van 6 weken met 1 behandeling per week.
 • Deze kuur kan  uitgevoerd worden bij huidjes die minstens 3 weken voorbereid zijn met de thuisproducten van Environ.
 • Deze producten met extra vitamine A en anti-oxidanten gaan ervoor zorgen dat uw huid beter beschermd is en dat uw huidcellen gezonder en sterker zijn. Door een peeling gaan de dode cellen verwijderd worden en de gezonde cellen gaan meer groeifactoren aanmaken.
 • Hoe meer groeifactoren hoe meer dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt … dus meer huidversteviging, minder huidverslapping en een nieuwe, gezonde, gladde en egale huid als beloning!
 • Deze behandeling  kan uitgevoerd worden in het voor- en najaar en niet tijdens de warme zomermaanden.

Waarom kiezen wij voor herhaalde milde peelings en niet voor een éénmalige diepe peeling?

Een diepe peeling bevat meestal hoge concentraties zuur en lage pH en vernietigt alle cellen van de opperhuid, ook de gezonde. Door deze beschadigde behandeling kan de huid er wel zacht uitzien, maar ze stimuleert de aanmaak van littekencollageen. De huid is voor altijd dunner en gevoeliger dan normaal.

Environ Cool Peels bevatten een lage concentratie lactaatzuur met lage pH en werken trager. Deze peelings blijven langere tijd op de huid en verlagen de Ph van de huid waardoor ze de keratinocyten aanzetten om verschillende groeifactoren vrij te geven, zonder huidcellen te doden.

Deze groeifactoren zorgen voor aanmaak van een nieuwe, gezonde, gladde en egale huid. Het is een veilig peelingsysteem van herhaalde milde peelings.

Hoe verloopt deze behandeling?

 1. Bijwerken van de wenkbrauwen
 2. Pre-reinigen
 3. Micro-exfoliërend masker
 4. Oog make-up verwijderen
 5. Tonifiëren
 6. Peeling aangepast aan jouw huidconditie
 7. Verwijderen onzuiverheden
 8. Revitaliserend alginaatmasker met drukpuntmassage van gelaat en hoofdhuid
 9. Hydraterende verzorging en minerale UV-bescherming jane iredale
 10. Persoonlijk advies

Bij een Cool Peel behandeling streven we ernaar om zo weinig mogelijk roodheid en afschilfering van de huid te hebben in de dagen na de behandeling. Om dit te vermijden  wordt de peeling geneutraliseerd vooraleer hij afgenomen wordt en tenslotte wordt er een verkoelend,hydraterend en occlusief alginaatmasker aangebracht om de huid te kalmeren.

Thuis kan je als extra de nachtcrème en/ of Hydrating Oil capsules toevoegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine om eventuele schilfering en roodheid te kalmeren!

Prijzen per behandeling( +- 90 min):

Voor Environ Cool Peel Systeem kuur

Na Environ Cool Peel Systeem kuur

Manuele behandeling

Vitamin Touch behandeling

Een ontspannende behandeling met essentiële vitaminen die de huid weer gezond, stralend en veerkrachtig maakt. Aanbevolen voor iedereen met een contraindicatie voor elektro-sonische stroom (bv. zwangerschap, claustrofobie, epilepsie, chemotherapie, pacemaker, …). De magie van deze verzorging ligt in de combinatie van persoonlijk afgestemde serums die krachtige formules bevatten en de therapeutische handen van uw HuidExpert.

Deze verzorging omvat:

Grondige dieptereiniging, zachte glycolpeeling met drukpuntmassage, onzuiverheden verwijderen, Vitamin touch massage en alginaatmasker, aanbrengen van dag-en minerale bescherming.

Duur 60 min. €70 incl. bijwerken wenkbrauwen (Keuze uit massage of masker)

Duur 75 min. € 90 incl. bijwerken wenkbrauwen (Gelaatsmassage, massage armen en Alginaatmasker)

Jeugdbehandeling

Fresh & Clean behandeling (max. 18 jaar)

Heb je last van zwarte en witte comedonen tijdens de pubertijd. Dan is deze eenvoudige, reinigende behandeling ideaal. Grondige dieptereiniging, zachte glycolpeeling om de talg zachter te maken, verwijderen van alle onzuiverheden, aangepast masker, dagcrème en minerale zonbescherming.

45 min. €55       60 min. €70

Winkelwagen
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?